Претражи овај блог

недеља, 31. март 2013.

Chat Spamer

U medju vremenu sam promenio nick. Sada se predstavljam kao "MasterCoder".Da ne dodje do zablude. Sada cu vam predstaviti jedan od mojih programa.
Chat Spamer je program koji radi na principu automatskog slanja nekog teksta koji vi odaberete,


Program izgleda ovako, i vrlo jednostavno radi. U texbox-u (deo za upisivanje teksta) upisite tekst po vasoj zelji, zatim ako zelite da vam se automatski pretiska enter prilikom kucanja tj ako me nerazumete objasnicu vam kasnije. Nakon pritiska na Start izbacice vam dodatni prozor koji kada potvrdite na OK dobijate 3 sekunde da izaberete mesto gde zelite da vam se automatski ispisuje tekst.

Kada nije cekiran Enter
Hacked by MasterCoder  Hacked by MasterCoder  Hacked by MasterCoder   Hacked by MasterCoder   Hacked by MasterCoder   Hacked by MasterCoder   Hacked by MasterCoder...

Kada je cekiran Enter
Hacked by MasterCoder
Hacked by MasterCoder
Hacked by MasterCoder
Hacked by MasterCoder
Hacked by MasterCoder

Nadam se da ste razumeli za sta sluzi. Ovaj automatski enter je vrlo pogodan ako zelite nekog da smarate na chat-u, pa ukucate u textbox sta zelite i cekirate enter. Klikete na Start pa OK i izaberete te textbox chat-a gde je vas prijatelj kojeg zelite malo smarati, i nakon 3 sekunde pokrece se carolija koju ovaj program omogucuje. Ako vam nesto nije jasno slobodno pitajte.

MasterCoderSPAMER.exe

Link: http://d01.megashares.com/dl/wkiDeUL/MasterCoderSPAMER.exe

Нема коментара:

Постави коментар

Napisite ovde svoj komentar